Delavnica na Maratonu pozitivne psihologije

Peter Kunc News Leave a Comment

V današnjem, hitrem načinu življenja je za veliko večino ljudi stres pogost in zvest spremljevalec. Številne raziskave potrjujejo, da je v 80 do 90 % prav stres tisti, ki vpliva na nastanek in razvoj bolezni sodobnega časa. Na srečo vseh nas obstaja veliko načinov, kako lajšati simptome stresa.

Na delavnici pa se bomo osredotočali predvsem na način, kako hitro identificirati prave vzroke za stres (na različnih področjih, kot na primer: odnosi, denar, posel, zdravje, družina …) ter na način, kako te vzroke na najbolj hiter in enostaven način odpraviti, da boste svojem vsakdanjem življenju veliko bolj sproščeni, močni, samozavestni in radostni.

Delavnico bo vodil Peter Kunc, avtor knjižne uspešnice Kako odpraviti stres za vedno in avtor več življenje na bolje spreminjajočih programov in delavnic, kot sta Spremenite svojo krizo v uspeh in Poslovni preboj. Naprej predaja znanje pridobljeno v več kot 30 letih delovanja v managementu združeno z globokim poznavanjem delovanja nezavednih mehanizmov, ki imajo izjemen vpliv na naše vsakdanje življenje. Petrova vizija je preprosta, a močna, pomagati čimveč ljudem, osvoboditi se omejujočih in negativnih miselnih vzorcev in prepričanj.

Vprašanja, na katera boste dobili odgovore:
• Zakaj je lajšanje posledic stresa uspešno (večinoma) le kratoročno?
• Kje poiskati temeljne vzroke za stres?
• Kako lahko hitro, učinkovito (in povsem neboleče) odstranimo te vzroke?
• Kakšne in kako hitro lahko pričakujemo rezultate?
• Kako naj se tega lotimo?

Kdaj in kje bo delavnica?

Maraton pozitivne psihologije
Cankarjev dom, Ljubljana
19. oktober 2019 ob 13:30

Se vidimo? 🙂

Share this Post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.