Poslovni uspeh : kako izkoristiti skrite potenciale

Peter Kunc News Leave a Comment

V knjigi boste spoznali pristop, ki utegne vaš pogled na reševanje poslovnih težav zamajati v temeljih. Ni tak, kot ste ga najbrž vajeni. Ampak preverjeno deluje. In ne samo to. Učinki presegajo pričakovanja!

Jamčim 100 %. In to z razlogom.

Prvi razlog je mojih več kot 40 let delovnih izkušenj. Od tega je več kot 30 let delovnih izkušenj na vodilnih delovnih mestih v gospodarstvu in javnem sektorju. Poleg tega sem več kot 30 let ocenjeval delovanje podjetij, predaval in izvajal menedžment svetovanje v Sloveniji in tujini (v Evropi, Aziji in Afriki). Pri tem sem spoznal res veliko dobrih rešitev in še mnogo mnogo več slabih ali pa takih, ki so delovale zgolj začasno.

Drugi razlog so moje oz. naše specifične izkušnje z reševanjem težav, o katerih je govor v tej knjigi. V preteklih 9 letih smo pomagali že več kot 800 posameznikom: mladim – starim, moškim – ženskam, zaposlenim – upokojenim, pa tudi vrhunskim športnikom, kar pomeni, da smo se srečali z neverjetno množico različnih vsakodnevnih življenjskih izzivov in jih tudi uspešno rešili! Kot boste videli iz primerov v knjigi, so bili mnogi neposredno in posredno povezani s poslovno uspešnostjo.

In nenazadnje ... na ta isti način sem pomagal najprej sebi!

Več o knjigi (tudi kako do vašega izvoda) na tej povezavi >>>

Delite objavo na:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.