Pravno obvestilo

Splošni pogoji uporabe spletne strani www.prebojnespremembe.si

Institut SCIENTIS (v nadaljevanju Institut) je nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsemi na tej spletni strani objavljenimi vsebinami v najširšem pomenu (besedila, slike, fotografije, skice, načrti, avdio-video posnetki). Brez pisnega dovoljenja Instituta je prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, ponovno objavljanje ali drugačno razširjanje vsebin v komercialne namene. Vsebine objavljene na spletnih straneh se lahko reproducira le v nekomercialne namene ob ustreznem sklicevanju na njihov izvor.

Institut ni odgovoren za morebitno netočnost ali nepopolnost informacij na tej spletni strani in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe teh informacij.

Ravnanje z osebnimi podatki

Podatke, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani, uporabljamo izključno v interne namene in sicer za izvedbo zahtevane storitve. Z njimi ravnamo v skladu z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. V nobenem primeru jih ne posredujemo tretjim osebam oziroma uporabljamo za kakršne koli druge namene.

Z vnosom podatkov soglašate, da vaš elektronski naslov uporabljamo za namene obveščanja o novostih. Iz sistema se lahko kadarkoli izpišete in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo oz. nam to zahtevo pošljete z e-sporočilom.

Nazaj na kontakt >>