Novo: Knjiga Kako odpraviti stres – za vedno

Peter Kunc News Leave a Comment

Knjiga v zadnji fazi priprave; zbiramo prednaročila.

“Ko sem prijateljem, kolegom, znancem povedal, da pripravljam to knjigo, je bil vsakič odziv zelo vzpodbuden, hkrati pa je marsikdo izrazil dvom, če se je sploh možno znebiti stresa in to za vedno. In vsak je še dodal, da to knjigo pa res mora prebrati tudi on/ona.

Od kod mi optimizem za tak naslov? Čisto enostavno. Teorijo o mehanizmih iz ozadja sem zgolj dokaj dosledno prenašal v prakso in ob tem na lastni koži oziroma na svojem počutju občutil moč sprememb. Tako sem se prepričal, da so spremembe resnično možne in da lahko k spremembam največ pripomore vsak sam.

Ko boste spoznali v knjigi opisane mehanizme, boste razumeli, zakaj so poskusi odprave stresa tako pogosto neuspešni in kako je možno v tekmi s stresom zmagati!

Vsebina se preliva iz poglavja v poglavje od problema do rešitve …

Janez in njegov stres
Kako se (neuspešno) lotevamo stresa
(Pre)moč prepričanj
Kje je torej pravi izvor stresa
Razkrinkajmo skrivnostna sporočila
In če spregledamo prve znake?
Globinsko reševanje problemov

Zapisane so tudi številne Resnične zgodbe in med njimi tudi zgodba o Olimpijskem stresu Tine Mrak in Veronike Macarol na olimpijskih igrah v Riu 2016.

Knjiga se konča s poglavjem Kaj lahko takoj naredite sami? ter seznanom zanimive literature, ki sem jo uporabil pri pripravi knjige in ki vam jo priporočam v dodatno branje.”

Do konca januarja lahko knjigo naročite v prednaročilu po 30% nižji ceni.

Share this Post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.