O Institutu

Ustanovitev

Institut SCIENTIS je bil ustanovljen 17. oktobra 2006 .

Del imena (Scientis) je latinskega izvora in nakazuje, da smo pri svojem delu vešči in spretni, kar je pomen izvorne latinske besede.

V prvih letih smo delovali na področju managementa predvsem v zvezi z vodenjem kakovosti. V zadnjih letih pa smo razvili metodologijo izvajanja prebojnih sprememb s pomočjo spremembe miselnosti, kar je sedaj naša osrednja dejavnost.

Poslanstvo

Pomagati ljudem izvesti prebojne spremembe s pomočjo spremembe miselnosti

Vizija 2025

Pomagali smo ljudem v več kot 140 državah.
Ljudje so srečni in zadovoljni, ker odlagajo svoja nepotrebna bremena in uspevajo realizirati svoje želje.
Počutimo se odlično, saj živimo svoje poslanstvo.
Finančna uspešnost našega delovanja nam omogoča živeti življenje, kot si ga želimo, ter pomoč drugim.

Vrednote

Odličnost, prijateljstvo, spoštovanje

Te vrednote smo povzeli po olimpijskih vrednotah, na katere se v dobi profesionalnega športnega pehanja za uspehom žal pozablja, in jih smiselno priredili našemu kontekstu.

Odličnost: Strankam po naših najboljših močeh pomagamo izvesti želene prebojne spremembe, ki se jih bodo z veseljem spominjali vse življenje. Da bi lahko tako delovali, stremimo k lastni odličnosti in pri tem uporabljamo iste metode, kot pri delu s strankami.

Prijateljstvo: Naše stranke obravnavamo kot naše prijatelje, saj nam pri sodelovanju z nami dovolijo pogledati v njih same. Z njimi delimo radost in optimizem, storitve pa jim nudimo iz ljubezni z ljubeznijo.

Spoštovanje: Enako kot sebe spoštujemo tudi vse druge. Spoštujemo pravila delovanja, ki veljajo za tovrstne organizacije in storitve. Spoštujemo okolje in delujemo v smeri zmanjševanja našega vpliva nanj.

Kontakt

Institut SCIENTIS
Nade Ovčakove 9a
SI – 1000 Ljubljana

T +386 51 427 405
E info(at)scientis.si

Pravno obvestilo

Kako obdelujemo vaše podatke, komu jih zaupamo in kako zahtevajte izbris zveste na tej strani – povezava