VEČ lahko dosežete HITREJE in LAŽJE!

Poslovni uspeh : kako izkoristiti skrite potenciale

Ko sem vzel knjigo v roke, sem si rekel, zopet eden izmed “priročnikov, ki jih morate prebrati, če hočete postati ali ostati uspešen podjetnik”!

Potem pa ko sem jo prebral, vam zagotavljam, da jo morajo obvezno prebrati tako bodoči kakor tudi sedanji podjetniki, poslovneži, športniki, športni menedžerji ... in še kdo bi se našel.

Na svoji 20-letni športni in več kot 30-letni poslovni poti tako enostavne razlage bistva enega od največjih problemov uspeha v Sloveniji še nisem prebral, slišal na katerem koli predavanju o podjetništvu ali pa sestanku s poslovnimi partnerji!

Navdušil me je povsem drugačen pristop k izzivom na poti podjetnika ali športnika, in kar je bistveno, na glavo obrne miselnost vseh, da je uspeh nekaj zadovoljujočega, enkratnega in neponovljivega. Nekaj, kar si vsak od nas želi in skozi svojo poslovno ali športno pot razmišlja samo o tem, kako ga bo dosegel.

Peter pa nas tukaj postavi na realna tla in nam predoči eno od največjih ovir na poti k uspehu ali pa še večjemu uspehu – strah pred uspehom!

Zato še enkrat ponavljam, obvezno prebrati!

Aleksander Govc, podjetnik in nekdanji športnik

Kakšna vsebina vas pričakuje

  • Kako je možno v 5 letih povečati prihodke za več kot 540 %
  • Zakaj z obstoječimi načini takega povečanja praviloma ne dosegamo
  • Kaj nas pri poslovnih aktivnostih ovira
  • Podrobnosti o 13 ključnih blokadah
  • Kako odpraviti blokade in kakšne učinke lahko pričakujemo (s primeri iz prakse)
  • Zakaj večina uporabljanih pristopov ne učinkuje zadovoljivo
  • 9 razlogov, zaradi katerih ne naredimo nujno potrebnega koraka naprej

In komu je knjiga namenjena?

Knjiga govori o poslovnih izzivih, a je namenjena široki javnosti. Tako nosilci poslovnih dejavnosti kot zaposleni smo vsi na trgu. Moramo razumeti situacije, poznati svoje prednosti in slabosti ter se znati tudi ceniti. Naši izzivi so v knjigi prikazani iz mnogo različnih zornih kotov. Prav vsakdo bo našel svoj trn v peti, verjetno pa tudi kakšnega, ki je že zgodovina, in se nasmejal. Niso pomembni samo “težki izzivi”, iz majhnih je lahko sestavljena tudi velika gora. Knjiga ima dve pomembni sporočili. Na voljo nam je mogočno orodje, s katerim prepoznamo te izzive in jih tudi začnemo razreševati. Principi pa ne delujejo samo v poslovnem življenju, temveč prežemajo sleherni bit našega obstoja. Tam sta tudi sreča in veselje. Primite za svoje vajeti in usmerite življenje na pravo pot!

Denis Imširović, soustanovitelj in solastnik Pivovarne Vizir, Črnomelj

Ob branju knjige sem uživala, ugotavljala svoje pretekle napake in ustvarjala vizije prihodnjega vodenja. Pisana je za poslovni svet, bere se skoraj kot praktični priročnik za življenje, saj v središče dojemanja poslovnega uspeha Peter postavi človeka. Ne kot objekt, ampak ga opredeljuje subjektivno in skozi človekovo doživljanje posla in življenja niza vse tisto, kar človeka samega omejuje, da bi zgradil dober posel in bil poslovno uspešen. V tem smislu se mi zdi to izjemno pomembno sporočilo, kajti vedno bolj se izkazuje, da bolj ko bo direktor ali vodja poznal sebe, bolj bo deloval iz svoje prave narave, torej iz prizemljene samozavesti.

dr. Mateja Kržin, podjetnica, vodja centra alternativne medicine

ZAGOTAVLJAM VAM ...

Spoznali boste pristop, ki utegne vaš pogled na reševanje poslovnih težav zamajati v temeljih. Ni tak, kot ste ga najbrž vajeni. Ampak preverjeno deluje. In ne samo to. Učinki presegajo pričakovanja!

Jamčim 100 %. In to z razlogom.

Prvi razlog je mojih več kot 40 let delovnih izkušenj. Od tega je več kot 30 let delovnih izkušenj na vodilnih delovnih mestih v gospodarstvu in javnem sektorju. Poleg tega sem več kot 30 let ocenjeval delovanje podjetij, predaval in izvajal menedžment svetovanje v Sloveniji in tujini (v Evropi, Aziji in Afriki). Pri tem sem spoznal res veliko dobrih rešitev in še mnogo mnogo več slabih ali pa takih, ki so delovale zgolj začasno.

Drugi razlog so moje oz. naše specifične izkušnje z reševanjem težav, o katerih je govor v tej knjigi. V preteklih 9 letih smo pomagali že več kot 800 posameznikom: mladim – starim, moškim – ženskam, zaposlenim – upokojenim, pa tudi vrhunskim športnikom, kar pomeni, da smo se srečali z neverjetno množico različnih vsakodnevnih življenjskih izzivov in jih tudi uspešno rešili! Kot boste videli iz primerov v knjigi, so bili mnogi neposredno in posredno povezani s poslovno uspešnostjo.

In nenazadnje ... na ta isti način sem pomagal najprej sebi!

ZAKAJ SEM NAPISAL TO KNJIGO

Mnogi govorijo o blokadah.

Strokovnjaki nas prepričujejo, da je normalno, da jih imamo.

Prepričujejo pa nas tudi, da jih ni mogoče odstraniti in da se lahko v najboljšem primeru zgolj naučimo shajati z njimi.

Velika večina običajnih pristopov k reševanju težav se ukvarja s tem, kako shajati s težavo ali z odpravo posledice. Ne odpravljajo pa temeljnih vzrokov, zaradi katerih do težav sploh pride.

Odpraviti je treba temeljni vzrok, da se posledica ne bo več ponovila!

Kaj bomo naredili, če se želimo znebiti plevela? Izpulili ga bomo s korenino vred!

Prav to lahko naredimo z blokadami ... odstranimo jih enkrat za vedno ... TRAJNO!

"Ovire na moji poti se mi kar na lepem zdijo manjše in laže premostljive.”

O AVTORJU

Peter Kunc ima več kot 30 let delovnih izkušenj na različnih vodilnih mestih v gospodarstvu in javnem sektorju ter pri delu na projektih v domovini in po svetu.

Skupna značilnost njegovega dela v menedžmentu je delo z ljudmi. Od leta 2012 se delu z ljudmi posveča na poseben način.

Pomaga jim odpraviti strah, zamere, obžalovanje, jezo, občutke krivde, nesposobnosti, manjvrednosti, osamljenosti, napetosti, negotovosti, travme iz otroštva, psihične vzroke za zdravstvene težave in podobno. Vse z namenom, da bi se sprostili, razbremenili in sploh počutili mnogo bolje, kar se potem odrazi na boljših partnerskih in drugih odnosih, uspešnejšem delu na poslovnem področju, pri športnikih pa neposredno na rezultatu.

Na tem področju je v letih 2012–2023 opravil za več kot sto šestdeset seminarskih dni usposabljanj, večinoma v tujini. Prepričan je, da je bila to njegova do zdaj najboljša naložba – naložba vase.

Poleg izvajanja seminarjev in delavnic neposredno pomaga ljudem pri razreševanju njihovih osebnih težav in težav na službenem oz. poslovnem področju, športnikom pa z učinkovito psihološko pripravo.

OBLJUBLJAM VAM ...

Verjamem, da je knjiga izjemna in da bo prinesla neprecenljivo vrednost v vaše življenje. Vaše zadovoljstvo je naša usmeritev, zato vam z veseljem ponujamo 100 % garancijo.

Če iz katerega koli razloga niste popolnoma zadovoljni s svojim nakupom, vam omogočamo, da knjigo vrnete v roku 30 dni od nakupa. Brez vprašanj. Brez težav. Preprosto nam pošljite knjigo nazaj, in mi vam bomo v celoti vrnili kupnino.

NAROČITE SVOJ IZVOD KNJIGE

Redna cena: 36,00 eur

Zdaj je pravi čas, da odkrijete vse, kar ima knjiga za ponuditi. Začnite brati in se poglobite v njen svet. Naj vas na ta način podpre pri doseganju vaših ciljev!

Poštnina za Slovenijo je vključena v ceno.

Po prejemu naročila vam bomo poslali podatke za nakazilo.

Z naročilom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja.

Institut SCIENTIS, Nade Ovčakove 9a, 1000 Ljubljana / info@scientis.si / 051 427 405

Hitri vodič za tiste, ki bi spremembe potrebovali že včeraj.

PRENESI E-KNJIGO
NE SPREGLEJTE!
Naročite se na prispevke in novice
Ekskluzivne vsebine direktno v vaš e-poštni predal.
Naroči
Poizkusite, odjavite se lahko kadarkoli.
close-link
NE SPREGLEJTE!
Naročite se na prispevke in novice
Ekskluzivne vsebine direktno v vaš e-poštni predal.
Naroči
Poizkusite, odjavite se lahko kadarkoli.
close-link

POŠLJI
close-link
POŠLJI
close-link
POŠLJI
close-link
Splošni pogoji za naročilo knjige

Prejem naročila vam bomo potrdili z obvestilom na e-poštni naslov, ki ga boste navedli pri naročilu.

Poštne stroške vam bomo zaračunali po dejanskih stroških Pošte Slovenije. Pri naročilu ene knjige znašajo 2,93 EUR (plačilo po povzetju) oz. 1,40 EUR (plačilo po predračunu).

V ceno knjige in poštnine je že vključen DDV.

Skupaj s knjigo boste prejeli tudi originalni račun.

Od nakupa lahko odstopite v 15 dneh od prejema knjig in sicer tako, da to sporočite po elektronski pošti na naslov info(at)scientis.si ali po pošti na naslov Institut SCIENTIS, Nade Ovčakove 9a, 1000 Ljubljana.

Prejete knjige morate vrniti na navedeni naslov Instituta SCIENTIS skupaj s kopijo računa nepoškodovane in v nespremenjeni količini najkasneje v 15 dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od nakupa.

Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od naročila se šteje za sporočilo o odstopu od naročila.

Plačani znesek za zavrnjene knjige vam bomo vrnili v 30 dneh od vrnitve knjig.

Splošni pogoji uporabe spletne strani www.prebojnespremembe.si

Institut SCIENTIS (v nadaljevanju Institut) je nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsemi na tej spletni strani objavljenimi vsebinami v najširšem pomenu (besedila, slike, fotografije, skice, načrti, avdio-video posnetki). Brez pisnega dovoljenja Instituta je prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, ponovno objavljanje ali drugačno razširjanje vsebin v komercialne namene. Vsebine objavljene na spletnih straneh se lahko reproducira le v nekomercialne namene ob ustreznem sklicevanju na njihov izvor.

Institut ni odgovoren za morebitno netočnost ali nepopolnost informacij na tej spletni strani in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe teh informacij.

Ravnanje z osebnimi podatki

Podatke, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani, uporabljamo izključno v interne namene in sicer za izvedbo zahtevane storitve. Z njimi ravnamo v skladu z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. V nobenem primeru jih ne posredujemo tretjim osebam oziroma uporabljamo za kakršne koli druge namene.

Z vnosom podatkov soglašate, da vaš elektronski naslov uporabljamo za namene obveščanja o novostih. Iz sistema se lahko kadarkoli izpišete in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo oz. nam to zahtevo pošljete z e-sporočilom.
close-link
Splošni pogoji uporabe spletne strani www.prebojnespremembe.si

Institut SCIENTIS (v nadaljevanju Institut) je nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsemi na tej spletni strani objavljenimi vsebinami v najširšem pomenu (besedila, slike, fotografije, skice, načrti, avdio-video posnetki). Brez pisnega dovoljenja Instituta je prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, ponovno objavljanje ali drugačno razširjanje vsebin v komercialne namene. Vsebine objavljene na spletnih straneh se lahko reproducira le v nekomercialne namene ob ustreznem sklicevanju na njihov izvor.

Institut ni odgovoren za morebitno netočnost ali nepopolnost informacij na tej spletni strani in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe teh informacij.

Ravnanje z osebnimi podatki

Podatke, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani, uporabljamo izključno v interne namene in sicer za izvedbo zahtevane storitve. Z njimi ravnamo v skladu z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. V nobenem primeru jih ne posredujemo tretjim osebam oziroma uporabljamo za kakršne koli druge namene.

Z vnosom podatkov soglašate, da vaš elektronski naslov uporabljamo za namene obveščanja o novostih. Iz sistema se lahko kadarkoli izpišete in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo oz. nam to zahtevo pošljete z e-sporočilom.
close-link
POŠLJI
close-link

Ustavite se za trenutek!

Zamislite si svoje življenje brez stresa.

Koliko več energije bi lahko vložili v tista življenjska področja, ki so vam zares pomembna?

 
POŠLJI
close-link